+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl
De SEO Studio

Social media uitbesteden

De SEO Studio helpt je graag met social media uitbesteden! Het bedenken, creëren en posten van content op jouw socials wordt helemaal verzorgd. Zo houd jij plek vrij in je agenda en hoef je je nergens druk om te maken. Kun jij niet wachten om direct aan de slag te gaan? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Laten we direct beginnen en laat jouw social media uitbesteden door de SEO Studio!

Social media beheer uitbesteden

Jouw social media beheer uitbesteden doe je bij een marketingbureau die bij jou past. Wij beheren je socials en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Posts worden gemaakt en geplaatst terwijl jij gerust aan de slag kunt met andere bezigheden in je bedrijf. Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van visuals, ofwel afbeeldingen. Kom je hier niet helemaal uit? Wij komen bij jou langs voor een fotoshoot! Jouw social media beheer uitbesteden kan eenvoudig bij De SEO Studio.

Social media uitbesteden prijzen

Wil jij social media uitbesteden? Prijzen verschillen voor deze dienst en zijn dus volledig afhankelijk van jouw wensen. Bij de SEO Studio variëren de social media tarieven van 99,95 tot 395,- euro. Samen kunnen we een persoonlijk pakket opstellen, zodat jouw socials optimaal gebruikt zullen worden. Weet je niet precies waar je voor moet kiezen? Wij geven je graag advies! Jouw social media uitbesteden? De prijzen nemen wij graag met jou door. Samen bespreken wij de mogelijkheden.

Gratis social media tips?

Neem dan eens een kijkje bij de freebies. Hier vind je een blog, content kalender, E-books, SEO scan en meer!

Social media uitbesteden Groningen

Jouw social media uitbesteden in Groningen? Dat is geen probleem! Wij staan klaar om jou advies te geven over diverse kanalen. We gaan een strategie opstellen, een content plan, en we gaan direct aan de slag met het beheren. Wil je graag jouw kanaal laten opfleuren met prachtige afbeeldingen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! Wij helpen je met het onderhouden van jouw socials, van het creëren tot het posten. Social media uitbesteden in Groningen? Bij De SEO Studio zit je goed!

Contactpagina

Let’s talk!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek.