+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl
Selecteer een pagina

Gratis SEO scan

Maak jouw website vandaag nog vindbaar in de zoekmachines

Overzichtelijk rapport

Direct inzicht in de huidige prestaties van je website.

Z

Direct aan de slag

GRATIS E-book met SEO stappenplan.

Gratis adviesgesprek

De mogelijkheid om vragen te stellen tijdens een video-call.

Vraag direct de gratis SEO scan aan!

Een rapportage ontvangen over de content, autoriteit en techniek van je website? Laat direct je website analyseren door middel van de De SEO Studio SEO Scan. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vul het formulier in en vraag vandaag nog de scan aan. Achterhaal de verbeterpunten volgens Google, en start met het bereiken van je doelstellingen!

Wil jij de vindbaarheid van jouw website verbeteren? Ik help je daar graag bij. Vraag nu gratis een SEO Scan aan, en je hebt inzicht in je huidige prestaties.

Al meer dan..

ondernemers zijn je voor gegaan

Christeny Martis van De SEO Studio

Het is tijd om jouw online vindbaarheid te vergroten

Wil jij graag met jouw product of dienst online vindbaar zijn? Heb je al zoekwoorden in kaart gebracht en ben je klaar om te groeien met SEO? Dan is het handig om te weten of je alles op je website goed hebt staan om je vindbaarheid te vergroten. Dankzij een SEO scan weet je precies welke kansen er nog voor jou liggen, die helpen om die nummer 1 positie te bereiken. Je ziet onder andere of je website technisch goed in elkaar zit en of je voldoende content gebruikt. Wil jij hierachter komen? Vraag dan een SEO scan aan. 

Gratis rapport t.w.v. €199,95,-

√ SEO scan: uitgebreid rapport.

√ Ebook met stappenplan.

√ Bonus: Checklist om je website SEO proof te maken.

√ 15 minuten adviesgesprek via Google Meet.

Hoe werkt de SEO scan?

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het verloop van de SEO scan, sit tight! Ik ga je zo begrijpelijk mogelijk uitleggen hoe ik te werk ga tijdens het uitvoeren van de scan.

Content check
Allereerst worden zoekwoorden en het gebruik van dubbele content beoordeeld door De SEO Studio’s SEO scan. Na het uitvoeren  vind je belangrijke onderdelen die beoordeeld worden door Google terug in het overzicht van je gescande website.

Autoriteit check
Niet alleen het in kaart brengen van content is belangrijk, maar ook de autoriteit van je website. Je zult wel denken, wat is autoriteit? Autoriteit omschrijft
hoe ‘belangrijk’,  jouw website is, en hoe hoog hij daardoor in de zoekmachines scoort. Dit ziet Google aan de hand van reviews, verwijzingen en meer. 

Techniek check
Naast het controleren van de content en autoriteit, zal de SEO scan als finishing touch ook de techniek van je website meenemen. Dit is erg belangrijk voor de manier waarop zoekmachines als Google je website indexeren! Daarnaast heeft het een positief effect op het bezoekersgedrag! Er wordt tijdens de scan onder andere gekeken naar de website snelheid, indexering statistieken, codes en scripts.

Zoals eerder genoemd krijg je na de uitvoering van de SEO scan in het rapport een uitgebreide uitleg over deze score, zodat je exact weet in hoeverre jouw website momenteel klanten bereikt. Hierbij gaat het niet alleen om de homepagina, maar ook om het gehele domein! Daarnaast wordt er tijdens de check gekeken naar het totale aantal links, domeinen, IP-adressen en subnetten. Dit zijn allemaal termen waar jij je verder niet druk om hoeft te maken, die taak neem ik graag uit handen.

After-scan service
Nadat de SEO scan is uitgevoerd, ontvang je deze per mail. Ook krijg je een e-book en is het mogelijk om een intakegesprek in te plannen als je nog vragen hebt. Als het jouw voorkeur heeft, dan nemen wij het  rapport door. Na het gesprek wordt er per mail aanvullende informatie toegestuurd. Dankzij De SEO Studio SEO scan weet je precies wat de vervolgstappen zijn om je doelstelling te bereiken.

Wat anderen zeggen

  Via Social Media bij Christeny terecht gekomen waar ze een SEO-cursus aanbood. Daarna heeft ze een vrijblijvende scan gemaakt en hebben we wat één-op-één sessie gepland, waar ze mij duidelijke aanwijzingen heeft gegeven. Ze is deskundig en helpt met veel geduld. Dank je wel!

  Monique van Ringelenstein

  @moniqueringel

  We hebben tijdens het gesprek De SEO scan doorgenomen. Dit gaf mij inzichten in de verbeteringen die ik kan aanbrengen en wat daarvoor nodig is. Wat ik fijn vond is dat Christeny voor mij ingewikkelde materie versimpeld, waardoor je ook het vertrouwen krijgt om er zelf mee aan de slag te gaan.

  Naomi Appelhof

  @imago.dei.couseling

  Fijn dat je mij geholpen hebt om een globaal inzicht te geven in het SEO. Dit maakt het voor mij makkelijker om de juiste keuzes maken binnen de marketing van mijn bedrijf. Mocht ik mijn site laten vernieuwen, weet ik nu waar eventuele verbeterpunten liggen! Dankjewel!

  Miranda van Zalm

  @zalminterieurontwerp

  80% van de sites die wij scannen loopt omzet mis!

  Veelgestelde vragen

  Heb je nog een vraag? Bekijk hier of deze wordt beantwoord.
  De SEO Studio contact

  Ik ben niet technisch, kan ik een scan aanvragen?

  Ja natuurlijk! In de scan worden er technische aspecten behandeld die je zelf kunt controleren en verbeteren. Mocht je een aanpassing willen doen die je zelf niet kunt uitvoeren dan is het handig om even een whatsapp bericht te sturen. 

  Wanneer ontvang in de scan?

  Na aanvraag krijg je deze binnen drie werkdagen in je mailbox. 

  Hoelang duurt het adviesgesprek?

  Ongeveer 15 minuten. Schrijf van te voren al je vragen op, zodat je deze in het gesprek kan stellen.

  Wat staat er in het stappenplan?

  Ontzettend veel informatie waarmee jij stap-voor-stap jouw website vindbaar kan maken in de zoekmachines. Denk hierbij aan het invullen van de metagegevens.

  Kan ik na het ontvangen van de scan direct mijn website vindbaar maken in Google?

  Ja zeker! Aan de hand van het stappenplan kan je direct aan de slag met het optimaliseren van jouw website.

  Ik heb een andere vraag

  Mail je vraag gerust naar hallo@deseostudio.nl, of stuur een bericht via Whatsapp.

  Ja, ik wil direct aan de slag.