+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

Over

Heb jij te weinig uren in een dag? We kennen het allemaal, ook ik! Daarom help ik je graag met het behalen van alle doelen en ideeën die je hebt voor jouw bedrijf.

Dit doe ik al jarenlang, en nog steeds haal ik hier dagelijks veel voldoening uit. Deze passie is ontstaan tijdens mijn studie, nadat ik bekend werd met de online wereld die tegenwoordig een maar al te grote rol speelt in onze samenleving.

Tijdens mijn studie kreeg ik te maken met het voeren van onderzoek. Hierdoor kwam ik tot de conclusie dat veel kleine ondernemers op het gebied van online presentie niet goed wisten waar zij moesten beginnen.

Om deze reden schreef ik het e-book “Eindelijk, mijn eigen webshop!” waarin ik vragen beantwoord zoals: “Hoe start ik een webshop?” en “Hoe krijg ik genereer ik meer klanten?”. Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers zoals jij online zichtbaar te maken.

Waar ik energie van krijg

het ontwikkelen van ijzersterke seo strategie

Met al mijn kennis en ervaring heb ik besloten om De SEO Studio in 2018 op te richten. In de afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel ondernemers mogen helpen met het behalen van online zichtbaarheid. Graag help ik jou om dit ook te bereiken! Ik vind het daarom belangrijk jouw taken uit handen te nemen, zodat jij jouw waardevolle tijd kunt steken in de dingen waar je écht goed in bent. Daarnaast leer ik je graag hoe het blijven optimaliseren van jouw website moet, zodat je weet hoe het bereik van jouw bedrijf kan groeien.

Mijn missie

Tegenwoordig is er zoveel informatie beschikbaar over duizenden onderwerpen, wat ervoor kan zorgen dat je de bomen door het bos niet meer kunt zien. Mijn doel is om ambitieuze ondernemers zoals jij te adviseren en er uiteindelijk voor te zorgen dat je met jouw website terecht komt op de plek waar jij naar toe wilt.

Oftewel: in the public eye!

Het TEAM

Christeny Martis

SEO-specialist en eigenaar

Izel Gun

SEO-specialist

Lieke hendriks

Content marketeer

Dagmar Liewes

Content marketeer

Nisa Rahman

Content marketeer

Doete Reitsma
Doete Reitsma
2021-12-15
Christeny helpt je op een laagdrempelige en fijne manier aan een verbeterde SEO. SEO was voor mij altijd zoiets als: “Ik weet dat het belangrijk is, maar geen zin in”. Christeny maakt het begrijpelijk en zelfs leuk. Vooral wanneer ik al snel verschil merk. Naast dat ze een super fijn rapport heeft geschreven, is ze gemakkelijk bereikbaar voor vragen! Ik zou Christeny zeker aanraden om je te verdiepen in je SEO!
Lianne Smid
Lianne Smid
2021-12-14
Dat ik met een paar aanpassingen op mijn website zo veel beter vindbaar zou zijn had ik nooit verwacht. Toch is het echt zo! Dat merk ik aan het aantal bezoekers en het aantal aanvragen om een leuke samenwerking aan te gaan. Dus ja; ik ben super enthousiast en tevreden over De SEO studio. Mocht je nog twijfelen? Ik zeg doen!
Tamerlan Tagirov
Tamerlan Tagirov
2021-11-24
Ik heb een verhuurbedrijf in scooters en SEO Studio heeft mij op een snelle en deskundige wijze geholpen om beter vindbaar te zijn op de zoekmachine ‘Google’ Met een groot aantal zoekwoorden staan we nu op nummer één in de zoekresultaten, hierdoor worden we beter gevonden. Het is echt te merken aan het aantal nieuwe klanten dat we binnenhalen. We zijn ook nog steeds stijgende met een aantal andere zoekwoorden. Het zal in 2022 alleen maar drukker gaan worden in ons bedrijf dankzij SEO Studio nog mals dankjewel Christeny.
Ayshe Profas
Ayshe Profas
2021-10-27
De samenwerking met Christeny heb ik als heel prettig ervaren. Ik kon haar aangeven wat ik in gedachten had over mijn website en zij heeft een mooie website die naar mijn wensen voldoet geleverd. Ik ben erg tevreden mijn het resultaat. Wat ik fijn vond is dat we duidelijke afspraken hebben gemaakt over mijn website en Christeny heeft alles zoals afgesproken geleverd. Christeny gaf ook tips om de zichtbaarheid van mijn website te verhogen.
Jennifer Juliana
Jennifer Juliana
2021-10-27
Voor mijn website SOKO Beauty Glow was ik op zoek naar een goede SEO tekstschrijver. Via Instagram kwam ik terecht bij De SEO Studio. Ik moet zeggen dat ik een hele fijne samenwerking heb gehad. Christeny heeft de teksten geschreven op een leuke informele manier zoals ik dat wilde. Voor het schrijven van meer website content kom zeker nog eens terug!
Benita Miranda
Benita Miranda
2021-10-26
Naomi Appelhof
Naomi Appelhof
2021-10-18
Ik had bij Christeny een SEO scan aangevraagd. Vooraf had zij mijn website doorgenomen en nadien een verslag verstuurd met de uitkomsten van de scan. We hebben tijdens het gesprek het verslag doorgenomen. Dit gaf mij inzichten in de verbeteringen die ik kan aanbrengen en wat daarvoor nodig is. Wat ik fijn vond is dat ze voor mij ingewikkelde materie versimpeld, waardoor je ook het vertrouwen krijgt om er zelf mee aan de slag te gaan.
Eva Wind
Eva Wind
2021-10-06
Izel Gun
Izel Gun
2021-10-06
Dominique Pricilla
Dominique Pricilla
2021-10-06