+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl
De SEO Studio contact

Gratis intakegesprek

Bij de SEO Studio pakken wij de branding van jouw bedrijf net even iets anders aan dan je wellicht gewend bent. Dit doen wij door in samenwerking met jou te brainstormen over een passende strategie om jouw bedrijf van A tot Z te laten groeien. Alles in samenspraak, dat zorgt voor het mooiste resultaat!

Wat anderen zeggen

”Je hebt me zeker goed geholpen met het optimaliseren van mijn website. Ik vond het moeilijk om precies aan te geven tegen welke problemen ik aanloop en wat ik voor ogen heb. We konden niet alles tegelijk oplossen, maar je hebt me goed op weg geholpen. Ook al heb ik best wat kennis van online marketing, toch is het lastig om alles te weten wat er nodig is om succesvol online te ondernemen. Vooral de technische know-how blijft wel een dingetje…”.

Dolf Finker

Eigenaar, leefstijlkompaz.nl

”Christeny is een ontzettend aardig en rustig persoon. Ik werk al een tijdje met haar samen en ben er erg tevreden over. Het fijne vind ik dat zij altijd voor mij klaar staat wanneer ik een vraag heb, of er even niet uit kom. Over het design van mijn website ben ik nog steeds enthousiast!  Het ziet er overzichtelijk en professioneel uit.”

Barbara van der Kaap

Eigenaar, parishaircosmetics.nl

 ”De samenwerking met Christeny is super leuk. Ik heb een hoop van je geleerd! Mocht ik nog wat willen weten op het gebied van marketing, dan zal ik jou hiervoor benaderen. ”

Suzette Sporkslede

Eigenaar, Curabeads.nl

”Fijn dat je me hebt geholpen om globaal inzicht te geven in het SEO. Dit maakt het voor mij makkelijker om de juiste keuzes te maken binnen de marketing van mijn bedrijf.”

Miranda van der Zalm

Eigenaar, zalminterieurontwerp.nl

”Je hebt mij in korte tijd geholpen met SEO waardoor ik met kleine aanpassingen de vindbaarheid van mijn website kon vergroten. Dankzij je overzichtelijke SEO scan kon jij mij heel gericht helpen. Dit was erg prettig.”

Fabienne

Eigenaar, FAB-ULOUS.nl