+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl
De SEO Studio

Instagram beheer

Ben jij druk bezig met je bedrijf en heb je geen tijd voor het beheren van je Instagram account? De SEO Studio kan jou helpen door middel van Instagram beheer. Terwijl jij jouw bedrijf runt, neemt de SEO Studio jouw social media kanaal over. In overleg met jou wordt er regelmatig op Instagram berichten en stories geplaatst om jouw naamsbekendheid te vergroten. Heb jij iemand nodig die jouw Instagram beheer overneemt? Dan ben je bij De SEO Studio op de juiste plek!

Instagram beheer uitbesteden

Vind jij het belangrijk om genoeg tijd te besteden aan Instagram beheer? Uitbesteden is ideaal wanneer jij hier zelf niet aan toe komt. De SEO Studio staat voor je klaar! Jij kan je focussen op jouw bedrijf en ondertussen houdt De SEO Studio jouw Instagram beheer bij. Er wordt regelmatig gepost en gereageerd op comments. Dit gaat natuurlijk allemaal in overleg met jou. Heb jij het op dit moment te druk voor Instagram beheer? Uitbesteden doe je bij De SEO Studio. Start vandaag nog! 

Instagram beheer prijzen

Ben je benieuwd naar de Instagram beheer prijzen van de SEO studio? Er zijn verschillende pakketten, kies het pakket dat bij jou past! De Checklist, ofwel content plan is eenmalig en bevat onder andere een concurrentie -en doelgroepanalyse. De startup begint bij €175 euro per 4 weken en bestaat uit twee post per week op Instagram en facebook. Wil je graag dat er stories worden geplaatst en jouw klanten antwoord krijgen? Kies dan voor een pakket met webcare. Dit zijn de Instagram beheer prijzen. Voor meer informatie kun je kijken bij social media beheer of contact opnemen.

Gratis SEO tips?

Neem dan eens een kijkje bij de freebies. Hier vind je een blog, content kalender, E-books, SEO scan en meer!

Instagram beheer Groningen

De SEO studio is hét bedrijf voor jouw Instagram beheer in Groningen. Heb jij hulp nodig met jouw zichtbaarheid op social media? Dan is de SEO studio iets voor jou! Samen met jou wordt er een contentstrategie opgesteld die jouw sociale zichtbaarheid gaat vergroten. Jij leert hoe je het beste jouw doelgroep kunt benaderen om meer klanten te krijgen. Naast het beheren zijn wij er ook voor jouw visuals. Graag komen we bij jou langs om prachtige foto’s te maken voor op jouw socials of website. Kan jij nu al niet wachten om aan de slag te gaan met jouw social media? Voor Instagram beheer in Groningen moet je bij de SEO studio zijn!

Contactpagina

Let’s talk!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek.