+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

Webdesign

Een website voor jouw bedrijf

Het maken of optimaliseren van jouw website is de eerste stap naar een booming business. De SEO Studio realiseert deze graag voor jou!

Het ontwikkelen van een website is en blijft maatwerk. Om ervoor te zorgen dat jouw website naar persoonlijke voorkeur op maat is, wordt altijd gevraagd naar eigen inbreng. Je hebt waarschijnlijk een schat aan ideeën over de inhoud, het design of andere online uitingen waarmee jij jouw bedrijf online kan onderscheiden. Ik ben altijd benieuwd naar die ideeën!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bij de SEO Studio werken we samen op basis van vertrouwen en voor eerlijke tarieven. Ik laat je graag zien kwaliteit leveren kan voor een scherpe prijs. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Jouw producten online aanbieden

Kies er dan voor om je eigen webshop te laten maken! Het voordeel van een eigen webshop is dat het minder geld kost in vergelijking met een fysieke winkel, en daarnaast is je webshop 24/7 toegankelijk voor bezoekers.

Veel ondernemers denken dat het lastig is om een webshop te beginnen, maar dit kan heel eenvoudig en voordelig. De SEO Studio ondersteunt je bij het maken van een webshop. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden qua design en technieken.

Beschik je op dit moment over een eigen website, maar ben je nog niet helemaal tevreden? Naast het aanvragen van een all-in pakket is het ook mogelijk om op uurbasis je website door ons onder handen te laten nemen.

De SEO Studio garandeert jou 

Technisch

Wij maken jouw website in WordPress en gebruiken hiervoor premium thema’s. Mocht het nodig zijn, dan installeren wij de beste plugins. Zo weet je zeker dat je nieuwe website goed blijft functioneren.

SEO-proof

Het resultaat is het belangrijkst! Daarom koppelen wij jouw gloednieuwe website aan diverse Google systemen. Zo heb jij inzicht in alle gegevens en kun jij de vindbaarheid van je website vergroten.

Z

Ready to go

Klaar voor de start? Bij oplevering is jouw website compleet als jij alles hebt wat je nodig bent. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwsbrief opt-in, blog of contactformulier toe te voegen.

De SEO Studio realiseert voor jou en website of webshop op maat.

Gerealiseerde websites

Let’s talk!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek!