+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

Social media

Social media voor jouw bedrijf

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijf gratis in de spotlights te zetten? Kies dan voor social media kanalen! Het is mogelijk om zelf te bepalen hoe jij en jouw bedrijf zich profileren en welke boodschappen jij wilt delen met de wereld.

Wanneer je dit op je juiste manier inzet, is social media de ideale manier om jouw publiek aan jouw product of dienst te verbinden.

Het inzetten van social media vergt veel tijd, creativiteit en kennis. Maak je geen zorgen, De SEO Studio kan je hierbij helpen! Samen zorgen wij ervoor dat jij meer uit jouw social media kunt halen.

Aan de slag met social media beheer

Om jouw bedrijf te leren kennen vind er als eerst een intakegesprek plaats. Samen gaan we brainstormen over welke kanalen voor jouw bedrijf interessant zijn. Vervolgens bepalen we een social media en contentstrategie. Hierbij kijken we naar welke berichten jouw doelgroep leuk vinden om te zien.

De brainstorm sessie is ontzettend belangrijk voor het starten met posten, hierdoor kunnen er namelijk passende berichten worden gemaakt.

Social media aanbod

Advies

Wij kijken graag met je mee naar jouw social media kanalen en geven je graag advies. Dankzij tips en creatieve input kun jij meer uit je social media halen.

i

Strategie

De SEO Studio ondersteunt je graag bij het opstellen van jouw social media strategie. Zo weet jij op welke manier je jouw doelgroep kunt bereiken.

Contentplan

Heb je behoefte aan overzicht? Dankzij een contentplan weet je precies wanneer en wat er geplaatst wordt op jouw social media kanalen. 

Beheer

Wil jij je liever focussen op andere zaken in jouw bedrijf? Geen probleem! De SEO studio neemt het graag voor jou uit handen.

Content creatie

Het delen van goede content of het nou tekst of visueel is, is ontzettend belangrijk. De SEO Studio helpt je graag bij jouw content creaties. 

N

Social check

Wil je graag even controleren hoe jij ervoor staat met jouw social media kanalen? Wij kijken graag met je mee en geven advies. 

Stap 1: Contentstrategie

Om jou en je bedrijf te leren kennen vind er als eerst een intakegesprek plaats. Samen brainstormen we over welke kanalen voor jouw bedrijf interessant zijn, en bedenken we een passende sociale media- en content strategie.

Bij het ontwerpen van de strategie kijken we naar welke berichten jouw doelgroep wil zien. De brainstormsessie is ontzettend belangrijk voor het starten met posten van content. Hierdoor kan er namelijk direct passende content worden gemaakt.

Stap 2. Social media content

Elke week worden er nieuwsitems en/of blogs geplaatst die jouw doelgroep interessant vindt. Om het maximale uit jouw social media strategie te halen, is het tijdens de samenwerking belangrijk dat jij berichten online zet.

Wil je je liever focussen op andere dingen en heb je hier geen tijd voor? Geen zorgen, ook het plaatsen van content kan in overleg worden verzorgd.
Wil je liever ook jouw webcare uitbesteden? Ook dit is mogelijk. Als één van jouw volgers een vraag heeft, dan handelt De SEO Studio dit voor jou af. Het bijhouden van reacties is mogelijk vanaf 9:00 tot 17:00

Stap 3: Rapportage

Evaluation, the key ingredient to growth. Ik toon je graag aan wat voor groei jouw socials en website hebben gemaakt! Aan het einde van de maand ontvang je een rapportage waarin een overzicht staat van het bereik en het aantal clicks op de berichten die geplaatst zijn. Je krijgt antwoord op vragen zoals:

‘Hoeveel mensen hebben we bereikt?’
‘Hoeveel mensen zijn naar de website gegaan?
Welk effect heeft dit gehad?

Aan de hand van deze rapportage kijken we samen naar de voortgang van jouw social media kanalen. Vervolgens bepalen we op basis van de resultaten eventuele aanpassingen voor de strategie

Social media De SEO Studio

Social media pakketten

Bij De SEO Studio is er altijd een pakket die bij je past. Wij bieden verschillende opties aan die aansluiten bij jouw bedrijf en budget. Wil je een pakket op maat samenstellen? That’s possible! 

Check list

Content strategie

Bestaat o.a. uit: 

Mission statement

Doelgroepanalyse

Concurrentieanalyse

Hashtagstrategie

€199,95

Eenmalig

Start up

Content strategie

(eenmalig 199,95)

2 posts per week

Facebook en Instagram

€175

Per 4 weken

Scale up

Content strategie

(eenmalig 199,95)

2 posts per week

Facebook en Instagram

Stories 

€199

Per 4 weken

Flow

Content strategie

(eenmalig 199,95)

4 posts per week

Facebook en Instagram

Stories

Webcare

€395

Per 4 weken

Let’s be creative

Ben jij klaar om op te vallen? Ik laat jouw social media kanalen creatief naar voren komen door verschillende vormen van content in te zetten. Voorbeelden hiervan zijn video, teksten en afbeeldingen. Ik zorg er voor dat jouw volgens geïnteresseerd worden en blijven in jouw content.

Jouw ideale klant

Weet jij wie jouw ideale klant is? En weet jij wat zij graag willen zien? Om hier achter te komen wordt er een content plan gemaakt. Je krijgt antwoord op diverse vragen zoals: ‘Wat doen jouw klanten precies?’ of ‘Waar worden zij blij van?’ Door dit te doen is het mogelijk om een succesvolle interactie te creëren.

Social media beheer resultaten

Bekijk de onderstaande visuals om een beeld te krijgen van diverse content creaties op Instagram.

Visuele creaties 

Beschik je op dit moment niet over afbeeldingen die je kunt plaatsen op jouw social media kanalen? Maak je geen zorgen, De SEO Studio is er ook voor fotografie. De onderstaande content is gecreëerd bij diverse bedrijven. Naast product en sfeerfotografie zijn foto’s voor branding ook mogelijk. Een content shoot duurt 30 minuten en vindt plaats op een locatie naar keuze. Je ontvangt 20 bewerkte foto’s die je direct kunt gebruiken voor jouw social media kanalen.

Wow Haircosmetics content shoot raam
Wow Haircosmetics content producten in schap
Wow Haircosmetics content shoot flyers
Wow Haircosmetics content shoot flyers liggend
Wow Haircosmetics content shoot stoelen
Wow Haircosmetics content shoot producten
Wow Haircosmetics content shoot visitekaart
Wow Haircosmetics content producten in schap closeup

Let’s talk!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek.