+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

Brainstormsessie

Ben je al een tijd bezig met het vergroten van jouw online zichtbaarheid, maar kom je niet verder? Dit kan heel frustrerend zijn wanneer je al van alles hebt geprobeerd op het gebied van online marketing. Zoekwoord onderzoek is de eerste stap naar succes! Dit doe je samen met mij tijdens een brainstormsessie. 

Nu echt groei realiseren!

Hoe werkt het?

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk dat je inzicht hebt in je huidige posities. Je gelooft het misschien niet, maar waarschijnlijk zijn er al zoekwoorden waar je op gevonden word!

Aan de hand van jouw zoekwoordenlijst bepalen we welke woorden het belangrijkst zijn voor jouw business. Daarnaast brainstormen wij over nieuwe woorden en kijken we naar vervoegingen om nog meer bezoekers te trekken.

Last but not least: je krijgt tips over welke systemen je kunt gebruiken, en hoe je deze gebruikt. Op deze manier kun je in de toekomst altijd zelf zoekwoordonderzoek doen. 

Ben jij er klaar voor om eindelijk concrete en duidelijke stappen te zetten? Word dan zichtbaar voor jouw doelgroep en genereer meer klanten en omzet!

Na de brainstormsessie

√ Ben je op de hoogte van je huidige posities in Google.

√ Weet jij hoe je zelf zoekwoordonderzoek doet.

√ Weet je welke tools je kunt gebruiken, en hoe je deze gebruikt.

√ Heb jij de kennis om jouw ranking in Google te verbeteren.

Investering

Eenmalig €89,95/ex. btw

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op!

    3 + 3 =