+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

De SEO Studio Academy

Wil jij zelf graag de touwtjes in handen hebben als het gaat over de SEO van jouw bedrijf? Dat kan! Vanaf 25 november bied ik een GRATIS SEO Boost cursus aan.

Bedankt De SEO Studio

Direct aanmelden

Vul je gegevens in zodat ik je op de hoogte kan houden.

  Cursus data: 25, 26, 27 november + webinar 30 november

  Als je graag de online vindbaarheid van jouw bedrijf wil vergroten maar je niet weet waar je moet beginnen, ben je hier aan het juiste adres. Met een 3-daagse cursus leer ik jou op een laagdrempelige manier de ins en outs van zoekmachine optimalisatie. Mocht je jezelf nu afvragen of je de cursus niet als lastig gaat ervaren, maak je dan vooral geen zorgen! Ik ga je het tegendeel bewijzen en jou laten zien dat SEO helemaal niet heel ingewikkeld of technisch hoeft te zijn. Met behulp van handige tips en opdrachten ga je zelf aan de slag met het optimaliseren van jouw website.

  Dagelijks ontvang je van mij een link naar een video. Je krijgt daarnaast een opdracht waar je mee aan de slag gaat waardoor jij direct de vindbaarheid van je website optimaliseert. Je zult merken dat het maken van de opdrachten loont! De opdrachten die je uitvoert kun je direct toepassen op jouw website, waardoor je uiteindelijk meer bezoekers gaat genereren.

  Benieuwd naar de inhoud van de cursus? Hier een kleine sneak peak over modules die behandeld worden tijdens de training:
  – Module 1: De basis van SEO
  – Module 2: Controleren en optimaliseren
  – Module 3: Zoekwoorden en content creatie

  De cursus start op 25 november en eindigt op 27 november. Op 30 november zal er nog een live sessie via Zoom gehouden worden voor aanvullende vragen of feedback.

  Ben jij klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten door middel van SEO? Meld je dan direct aan via het formulier!

  Heb je een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur mij een DM via Instagram @deseostudio.