+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

Pfff.. is het weer tijd op een post te plaatsen op social media? Wat kost dat toch veel tijd! Dit is iets wat veel mensen roepen, maar is hier ook een oplossing voor? En wanneer je dit moet doen, heb je dan wel inspiratie? Herken en ervaar jij dit ook zo? Nou, je bent niet de enige!

Waarom jij een contentkalender moet gebruiken

Om zichtbaar te zijn is het belangrijk dat jij je gezicht laat zien en daarnaast waardevolle content deelt op je social media kanalen. Om een beetje te variëren tussen de verschillende soorten content kun je ervoor kiezen om de ene keer een afbeelding te plaatsen, artikel, video, podcast of animatie. Maar waar gaat je boodschap dan over? Je wilt natuurlijk niet dat je volgers verliest, maar maak je geen zorgen. Wanneer fans niet geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst is het juist beter dat ze jou ontvolgen, en hier weer ruimte maken voor mensen die echt geïnteresseerd zijn.

30 dagen contentkalender voor jouw business

Speciaal voor jou heb ik de ‘30’ dagen content inspiratie kalender gemaakt. In de kalender vinden verschillende ideeën die jij kunt gebruiken voor jouw socials. Of je nou wilt informeren, inspireren of leermomenten wil delen, zorg ervoor dat je mensen met elkaar verbind en creëer een vertrouwensband.

Een klein voorproefje van de post ideeën uit de contentkalender:

  • Maak een “how to’’ of een tutorial
  • Deel een review van een blije klant
  • Plaats een motivational quote
  • Vraag je volgers om tips
  • Deel jouw ontspanningsmoment

Print hem uit, plak hem in je planner en ga direct aan de slag met het creëren van jouw content! Hoe fijn zou jij het vinden als je social media jou meer klanten gaat opleveren? Ik help je hier graag bij. Wil je eens brainstormen over je content zodat je weer genoeg inspiratie hebt? Plan dan een 1 op 1 brainstorm sessie met mij.